İZLEDİM, İZLEDİM, ÇOK İZLEDİM

 En son "Siyahlı Kadın" filminden sonra acilen iyi bir film izlemeliyim demiştim. Baba film izliyor, sağ olsun süper bir arşivi var. Evde bekleyen filmleri orada da görünce vaktidir dedim. Havada film izlemeye pek müsaitti malum.
İlk Film "Anonymous" çok enteresan bir filmdi. Kim kimdir, nedir, necidir pek anlayamadım ama olsun film ilginçti. Shaespeare sahtekar mı onu da bilmiyorum ama izleyin derim.

 "Bad Teacher" Camerron Diaz' ın izlediğim eğlenceli filmlerinden biriydi. Abartılı olsa da komikti.Canınız isterse izleyebilirsiniz derim.
 "Tree Of Life" şimdiye kadar izlediğim filmler arasında en farklı olanıydı, özellikle görseller, oyuncular  ve o durağanlık bile güzeldi.Kesinlikle izlenmeli.
" Moneyball" arka arkaya izlemedim merak etmeyin iki tane Brad Pitt filmini. Beysbolu oldum bittim anlamamışımdır, filmi izlerken de anlamadığımı iyice fark ettim. Ama tema güzeldi.
 "Patrondan Kurtulma Sanatı" komik miydi, öyle olduğunu düşünmüştüm ama çok da komik değildi. Hatta sonuna doğru uyumuşum, uyanıp tekrar izledim.
"The Skın I Live İn"  bu filmi bir arkadaşım önermişti. Arşivimde beğendiğim filmleri tekrar tekrar izleyebilirim, ama bu filmi bir kere izlemek yeterli diye düşünüyorum. İyi ya da kötü diyemiyorum, sonu ne olacak diye merak ederek izledim. Konu sanırım iç acıcı değildi, intikam kötü, ama çok kötü bir şey.
 Bu kadar filmi ne ara izledin demeyin, bir hafta falan diyelim. Birde izlemeye çalışıp uyuya kaldıklarım, içimi bayıltanlar var onlardan hiç bahsetmeyeceğim.
Bu arada koca bir haftayı bitirdik, hafta sonu için sevgili Kocam piknik planları yapıyor, benim aklım atolyede çalıştığım resimde. Geçen hafta çok üstünde duramadım, bu hafta sıkı çalışmayı planlıyorum. Bir de yaprak çıkarttım dünden bugün ince ince sarmayı planlıyorum. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...





Yorumlar

  1. teşekkür ederim.
    filmler hakkında yazdıklarına %100 katılıyorum.
    iyi bir sinema izleyicisin.
    eşinin planlarına uymanı isityorum.
    Biz babalar severiz mangalı, mis gibi dumanı tüten o mangalın başında durmayı.
    Geçen hafta sonu bir kadın bir erkek'İ seyrettim.
    konu mangaldı, çok gülmüştüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hypo gerçekten arşivine bayıldım, bende teşekkür ediyorum.Ben kocasının sözünü iki etmeyen bir hanımım Cumartesi atolyeye gideceğim, pazar pikniğe, bizde izledik o bölümü gerçekten çok komikti:))

      Sil
  2. Yaprak sarması müthişş şimdiden canım çekti doğrusu . :) Güzel hafta sonu diliyorum sana . bilge'yide koskocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesrin silip süpürdüler,ben sadece tadına bakabildim:))

      Sil
  3. Son film listemde ilk fırsatta izleyeceğim:)
    Güzel bir hafta sonun olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natali izle derim, sana da güzel bir hafta sonu diliyorum

      Sil

Yorum Gönder