Okul sonrası kaçamakları

 Aslında bugün gidecektik sinemaya. Dün okul çıkışına gittiğimde moralim sıfırdı. Bilge "aman anne bugün gitsek ya filme" dediğinde, itirazsız kabul ettim.
Film 3D diye düşünmüştüm, bilet alırken görevli "bizde 3D gösterimi yok "dediğinde hayal kırıklığına uğradım. Salona yerleşirken söylenip duruyordum. Öndeki sıradan bir kız "nasıl ya üç boyutlu değil mi" dedi. Erkek arkadaşı olduğunu düşündüğüm oğlan "herhalde değil, gözlük vermediler ki "diyerek bastı kahkahayı. Kız tam oğlanı paylayacakken Bilge olaya el attı. "Aman o ağır gözlüklerle seyretmekten kurtulduk boş verin" dedi:))
Film güzeldi. Mavilik ve Harika' nın hayatlarına kattıkları üç veletleriyle birlikte Amazon' a gitmeleriyle başladı ve bizim beceriksiz şehirli Maviliğin sakarlıklarıyla devam etti. Bol bol gülük, ama sanki ilk film daha güzeldi diye düşündük. Sinema çıkışı biraz alışveriş yapıp eve döndük. Ödev faslı, yemek faslı, yine ödev faslı derken gün bitti zaten. Sabahları Bilge'yle aramızda doğal olarak gelişen bir oyun var.Uyandırmak için yaptığım tüm hamlelere kıpırdamadan uyuyor numarası yaparak karşılık veriyor. En sonunda pes edip gülmeye başlarsa kalkması gerektiğini biliyor. Her sabah uzattıkça uzatıyor ama en azından gülerek kalkıyor:))
Dışarıdan kuş sesleri geliyor, gözüm leylak ağaçlarında bizim buradakiler temkinli çıktı, ağırdan alıyorlar. Bugün kulağım telefonda kardeşim tekrar ameliyat olacak. Ayak bileğine konan platin alınacak. Morali çok yüksek, umarım her şey yolunda gider.

Yorumlar

  1. Can bana kopartmış bir dal leylak, sabahtan beri nasıl güzel kokuyor:-)

    Kardeşinin ameliyatı güzel geçsin.

    Sen de derin bir nefes al:-)

    YanıtlaSil
  2. Burada özlediğimiz şey, sinemaya gitmek.
    Bir dahaki sefere bizim yerimizede seyrediniz efem.

    Kıskanç anne

    YanıtlaSil
  3. bilge ve annesi mrb ,blogların gezinirken rastladım size ,rio'nun biri çok ama çok eğlenceliydi buda öyledir umarım.Kızınızla çok eğleniyorsunuz ne güzel,bizde oğlumla aktiviteler yapıyoruz sizide bekleriz bloğumuza

    YanıtlaSil

Yorum Gönder