Hafta Sonu


Hafta sonu pek keyifliydi, kocaman bir 41 oldum. Doğum günü telefonlarına ağzım kulaklarımda baktım, mesajları yanıtladım.Sonra mesajlara baktım hapşurmakla aynı kefeye koymuşum mesajları  hep birlikte filan demişim bolca:)) Pasta istemedim, hakkımızı on beşindeki Bilge'nin yaş almasına sakladık. Şarap hakkımı beyazdan yana kullandım, iyi de yapmışım:))

Uyku kitabını bitirdim, çok beğendim Yayın evinin bu serisine olan merakım daha çok arttı.

Emine' nin Yanında Konuşulmayacak Şeyler kitabına başladım, bugün biter sanırım.

Pazar günü şuursuzca gülmek amaçlı Ailecek Şaşkınız filmine gittik. Pıfffdı yani, eskiden ne güzel dizilerine filan , nasıl gülerdim, Düğün Dernek filan komikti ama bu hiç olmamış...gerçi bizimkiler pek sevip kikirdediler...

Avm sinemasından çıkınca, avm gezmesi yaptık. Koca iki ayakkabı, Bilge bir çanta kitledi bana:((doğum günü olan bendim nasıl böyle oldu  anlamadım)

Yemek yiyelim dedik. Ben yemem diye surat sallandıran Bilge tabağını bizden evvel sildi süpürdü.Bilenler bilir Bilge yemek yerken karşısındakini delirtip tabaktakileri ağzına tıkalama isteği uyandırır.
Eve geldiğimizi teee apartmanın bahçe kapısından anlayıp havlamaya başlayan Efes'in içinde yaşayan hayvanlara yarasayı da ekledim:))

Kemik suyu kaynattım, kemiklerin birazını Efes yedi, suyla da ezogelin çorbası pişirdim, pek gururluyum:))

Aman işte öyle, geldim ofise. İşleri toparladım sayılır, hadi iyi bakın kendinize...




Yorumlar

  1. Nice mutlu yaşlar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mehtap çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  2. Nice yaşlarınız olsun,sağlıklı ve mutlu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lovehouse çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  3. Mutlu yıllar, ben de yeni keşfettim blogunu 😊 ilk yorumda doğum günü kutlamak güzel oldu çünkü doğum günleri benim en sevdiğim günlerdir de gerçekten hediye almak yerine vermen de manidar olmuş 😊 Kitabı merak ettim bakacağım, teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili öneri makinesi çok tesekkür ederim güzel dileklerini için, sevgiler

      Sil

Yorum Gönder