Sevgili Pazartesi


Bugün pek güzel bir gün, çünkü akşama ikizler geliyor.Bıcır bıcır birkaç gün geçireceğiz. Havalarda güzel gidiyor bakalım maceralarımızı yazarım.

Cumartesi Bilge' yi piyano dersine bıraktım ben de Kızılay'da biraz dolaştım.Çıkışta alışveriş yapıp eve döndük. Pazar sabah uyumuşum uyandığımda saat dokuza geliyordu inanmadım. Sinemaya ilk seansa gidelim diyordum, ikinciye yetiştik.Otel Transilvanya 3' ü izledik, çok güzeldi. Yemek yedikten sonra Bilge' yi eve bıraktık mutfak alışverişi için büyükçe bir markete gittik.Koca arabada bekledi, çok huysuz oluyor  ben hemen kafamdakileri alıp kasaya geldim. Aldıklarımı öderken ne kadar çok tuttu diye söylendim fişi fişi çantama soktum arabaya bindim. Eve gelip poşetleri boşaltırken fişe bakmak aklıma geldi. Üç tane aldığım hindi füme otuz altı tane görünüyor o da artı yüz on beş lira koymuş. Koca söylene söylene markete geri götürdü beni.Müşteri hizmetlerine uğradım hemen hallettiler kasiyer çocuk özür diledi. Bu erkekler niye bu kadar aksi, boşu boşuna söylendi durdu. Yalnız bana da bir sabırlı hal gelmiş şaştım kendime😊
Gerisi ev hali işte, ye iç, bir daha ye, dizi izle falan işte. Oblomov okumaya devam ediyorum ama gelecek aya sarkacak gibi görünüyor olsun keyifli bir okuma oluyor önemli olan bu.
Ben kızlara yemek yapmaya başlayalım, iyi bakın kendinize...

Yorumlar