Kısa bir aranın ardından

 Bu seneye kadar okullar alakasız bir sebepten tatil olunca, çok kızardım. Perşembe ve cuma günü sınavlar dolayısıyla tatil olunca, itiraf edeyim çok sevindim. İki gün çok az dışarıya çıktık Bilge'yle evde keyif yaptık diyebilirim. Bolca mutfakta vakit geçirdim. Bu menekşeleri yeni aldım, evi sevdiler biz de onları çok sevdik. Diğer çiçeklerim kıskanmasın diye, toprak ilaveleri, yaprak bakımları, bir kaç yapraktan üretim girişimlerinde bulundum:))
 Bilge Feridun Oral hayranı, son YKY ziyaretimizde onun resimlediği, Yalvaç Ural' ın yazdığı "Küçük Ayı ile Ahlat Ağacı" kitabını almıştık. Resimler o kadar güzel ki elimizden düşmedi bu kitap:))
 Elim boş durmadı, ufaktan bir runner dikme işine girdim, güzel olacak:))
 Yalçın Tosun' un "Dokunma Dersleri" ni bitirdim. Yine çok etkileyiciydi. Alberto Manguel'in  "Okuma Günlüğü" ne başladım. Oldukça ilginç bir kitap. Bitirince anlatırım.
Bu sabah yağmurlu bir güne uyandık. Dört günlük rehavetin ardından, yataktan kalkmak  zor geldi. Allahtan Bilge çok mızmızlanmadı. Ofiste işler yığılmış, bugün onlarla boğuşacağım. Haftamız güzel ve keyifli olsun.

Yorumlar

  1. Ben de tam şimdi eee hadi , ses yok soluk yok demeye geliyordum:-) Günaydın..

    YanıtlaSil
  2. güzel bir mola olmuş anne kız ne de gzüel geçmiş vakitleriniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenizcim valla öyle oldu okul hayatı beni çok yoruyor:))

      Sil

Yorum Gönder