Turnuva:))

 İki hafta önce başımın etini yiyerek kurstaki "bowling turnuvası" na kaydoldu. Biraz daha iyiyim ama hâlâ çok hastayım. Üstelik evde misafir var. Koca' da şehir dışına çıkınca tam oldu.
 Bilge bana "aslan gibisin, bugün çok iyisin " gazlarını verdi. Sürünerek evdekilere yemek yaptım, sofrayı ser ardından kaldır, yerleştir faslından sonra, uzun zamandır gitmediğim Avm' de soluğu aldık.

Her ne kadar kafam kazan gibi olsa da Bilge o kadar mutlu oldu ki, anlatamam.


Üstelik içinden bowling canavarı çıktı.Çok başarılı atışlar yaptı. Bundan sonraki pazarlık konularımıza "bowlinge gelme" yi ekleme kararı aldık. Akşam eve döndük. Misafirlerimiz bu sabah gittiler. Ama hafta sonu geldi. Yarın yeni yıl partisi var, pazar günü yine bir şeyler var ve ben bir dinlenemedim:(( Neyse yatıp kalmamak daha iyi sanırım. Koca iki günde toparlanmıştı, ben niye iyileşemedim anlayamıyorum.. Güzel bir hafta sonumuz olsun, hastalıklardan, mikroplardan uzak...

Yorumlar

  1. Dinlenememekten olabilir mi acaba :-) Şöyle bir gün hiçbirşey düşünmeden yatabilsen yeterdi ama... Neyse, geçti geçti diyelim, geçip gitmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handancığım aynen, hafta sonu elimden geldiğince dinlendim şimdi çok daha iyiyim geçti gitti:))

      Sil
  2. süründürüyor valla bu hastalık benim 10 gün sürdü, nihayet bugün iyiyim, ama dinlenme kesin şart, geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtapcım kesinlikle haklısın, sağ olasın bugün çok çok iyiyim.

      Sil
  3. Bilgeeee süpersin ! İyiki şans dilemişim bak azıcık olsada uğurlu mu ne geldim yahu :) kendinize iyi bakınn !

    YanıtlaSil

Yorum Gönder