Sevgili Çarşamba



Dün ofisten erken dönüp, bünyemde ki domestik kadını fırlattım eve:)) Sildim süpürdüm, yıkadım serdim,en sonunda ters düştüm:)) İyi oldu ama,  bir kaç gün rahat ederim. Şule Gürbüz' ün Coşkuyla Ölmek kitabına başladım, biraz yavaş ilerliyor. Kalabalık cümleler yorucu geldi, gerçi kitabın çok başındayım erken konuşmamak gerek.

Bilge bu sabah okula gitmedi, benimle seramik dersine gelecekmiş. Peki dedim, birlikte ofise geldik ders öğleden sonra. Hava bozmazsa Kale' de ufak çaplı gezeriz de ...

Dün gözümü karartıp Efes' le gidebileceğimiz kısa bir tatil planladım, temmuz ortalarına doğru.

Öncelikle hayvan dostu oteller kategorisi çok ilginç. Bazılarında odaya almanıza ve bahçeye çıkmanıza izin veriyorlar. Bazılarında yatağa almak yasak, en komiği de hayvanınızın 3 kg. ağırlığı geçmemesi gerekiyor. Yani fit bir kedinizle ya da çivavanızla tatile çıkabilirsiniz. Neyse oteli buldum, sahibiyle görüştüm, bir tek sağı solu kemirip parçalar mı diye sordu. Benim evde hiç böyle bir şey yapmadı ama belki sizin oteli sevip yiyebilir bilemiyorum dedim:))

Çiçeklere de saksı suluklarından aldım, gerçi biraz abartmış ve çok almışım ama olsun işe yarayacak gibi görünüyor.

Evet iyice tatil havasına girdim farkındayım. Spor salonuna iki ay kadar ara verdim. Evde  kendim çalışmaya devam ediyorum, yaz sonunda yeni ayarlamalar yapacağım. Belki pilates ya da yoga ekleyeceğim bakalım...

Ofisin kapısı açık ve Efes dışarı çıkmaya kalkmıyor, üstelik dışarıdaki kedilere ve kuşlara rağmen. Allahım adam olacak bu çocuk ve ben de göreceğim galiba. Gerçi postacı ve kargocu daha uğramadı onlar geldikten sonra konuşsam daha iyi olacak:))



Yorumlar