Bu Aralar

Sanırım uzun zamandır böyle bezgin olmamıştım. Bezgin kelimesi doğru kelime mi çok emin değilim. Enerjim yerlerde, kendimi ite kaka birşeyler yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Sanki derin bir nefes alırken, bu nefes bir yerlerde takılıp kalıyor.
Güdük Şubat ayı nasıl geçiverdi hiç anlamadım. Okuma olarak en verimsiz zamanımı yaşadım. İki Şehrin Hikayesi ve 2666' nın 2. bölümü bu aya sarktı. Yanında yine yarın kitaplar da var. Bolca ekran başında pinekledim. Tesadüfen izlediklerim genelde kitap uyarlaması film ve diziler oldu. Bilinçli bir seçim değildi ama iyi oldu.Bilge Senin Adın isimli mangayı okumamı istemişti, sonrasında filmini de izletti pek güzelmiş. İsabelle Huppert' ın Gelecek Günler' ini izledim, hoş bir Fransız filmiydi. Atonement Ian McEwan' ın kitabından uyarlama hüzünlü bir filmdi. Ah Gözel İstanbul farklı bir İstanbul seyriydi. Enemy yine bir uyarlama Saramago' nün Kopyalanmış Adam kitabından. Filmin sonunda bir kaldım tabi, el mahkum yorumlara ve değerlendirmelere baktım, entersandı.Biraz da dizi izledim, Mr.Robot' un ilk sezonu izledim.Rami Malek muazzam bir oyuncu, ilk bölümlerde karşımda Freddie Mercury varmış gibi hissetmekten kendimi alamadım:) Gözlerinin Ardında' da yine uyarlama altı bölümlük mini bir dizi. Sonundaki ters köşe acayipti. Bir de akşamları hep birlikte izleyip içimizi kanırttırdığımız New Amsterdam var, evet o da kitap uyarlaması. Bu arada kitapların hiç birini okumamıştım:)
Bilge stres yumağı gibi dolanıyor ortalıkta.Ertelenip duran sınavlar yüzünden saçma bir psikolojiye büründü. Sabahtan yoga dersi var, sonrasında çaktırmadan uzun bir yürüyüşe çıkartacağım. Önce küfür edip, sonra keyif alacak.
Bu arada 44 yaşıma girdim demeyi unuttum:) eş, dost sağolsun iyi dilekleriyle mutlu ettiler beni. Bu sene ayrı bir sevindim bu dileklere...
Bu yaşım bitmeden başarabilirsem yoga terapi eğitimi alabilirsem süper olacak. Eğitmenlikten ziyade, şifasını öğrenmek istiyorum.
Keyifli bir hafta olsun...
 

Yorumlar

Yorum Gönder