Cumartesi


 Sabah erkenden uyanıp kitabın son yirmi sayfasını da okuyup bitirdim. Güzeldi ama, diğerleri kadar heyecanlandırmadı beni. 

Goodreads'ı açıp kitabı bitirdiğimi yazdım. Bitirdiğim yirminci kitap olduğunu gördüm. Yavaş ilerliyorum dedim, olsun bu sene hiç acele etmeyeceğim demiştim. 

Sağ kolumu yokladım sonra. Akşam ki yoga dersi biterken hafiften ağrımaya başlamıştı. Uzun zamandır aslında ufak ufak ben buradayım diyor. Duştan sonra ağrı kesici krem sürüp yatmıştım. İyi gelmiş, hafif bir hissiyat var.

Aslında iki kitabım daha var,parça parça okuduğum ama ben hangi kitaba başlasam diye düşündüm. Sonra aklıma geldi hafta sonu olduğu, kısıtlamaların yeniden başladığı...

Aklımda yeni hir resim fikri var, ona başlarım belki, belki bir kek yaparım.Bizimkilerle hafif bir film izleriz ( hafif!!) Bilge okumalarında  Dadaizm' de fazla takılmadan Sürrealizm' e geçti. Kitaplık karıştırır , bolca Dali resimlerine filan bakarız...

Yaprak çıkartır ıslatırım, yarına sarmak için... az kaldı salamuram. Annem ne çok koymuştu aslında, tüm kış yedik afiyetle...

Ortalık bu haldeyken bayramda gidemeyiz sanırım. Neyse düşünmeyeceğim şimdilik bunu.

Kalkıp kahvaltı hazırlayayım. İstanbul Hesabına yeni bölüm eklenmiş onu açarım, kahvaltıda izlemeye bayılıyor bizimkiler.

Keyifli bir hafta sonu olur umarım...

Yorumlar

  1. Tünaydın. Afiyet olsun. :))
    Yazarın bir tek bu kitabını okudum, sevmiştim yer yer durağanlassada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ,ben de sevdim. Burası Radyo Şarampol' ü çok sevdim ardından Ankara Monamur' u da öyle.Bu biraz yavan kaldı.

      Sil
  2. Sana da keyifli bir hafta sonu diliyorum♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder