POLİMER KİL KOLYELERİM

Elbise giyeceğim, bir de mus çorap dedi. Pembe çanta olmaz, buna siyah takıyımı da ekledi. İnatla çizmelerini giydi , beyaz benim "kız ayakkabıları" dediğim ayakkabılarına "bebek işi" dedi. Birden OİP' te geçenlerde mevzu olan topuklu çocuk ayakkabıları geldi. "Tamam çizmelerini giy o zaman" dedim. Yine at eşek tüm hayvan alemi sığdırıldı o ufak çantaya, sığmayanlar da elde taşındı:)) İki güzel haberle çok mutluyum bugün. İlki perşembe günü İstanbul' a gidiyoruz,pazar döneceğiz. Kız kardeşimi çok özlemiştim. İkincisi mayısın 15'i gibi düşündüğümüz Antalya yolculuğumuzu 10-12 si gibi öne alacağız. Bir de hafta sonu yeni fotoğraf makinası alacağım, şu an araştırması içindeyim. Yaşasın bu kötü fotoğrafladran kurtuluyorum:))))


Cuma günü yaptığım cicilerimden biri, kalıp kullanmıyorum o yüzden biraz yamuk yumuk oluyor, ama olsun bunların benim elimden çıkmış olması, gözümde güzel gözükmelerine yetiyor:)



Bilge' nin favorisi kırmızı, o da "kırmızı olsun, beş fazla olsun" cularadan olacak, görürsünüz.


Kahverengi, açıklı, koyulu o da hep benim rengim olmuştur. Tabi siyah ve grinin yanında.Eee cüsse müsait ne yapabilirim:)





Bunu da dün çektim, misler gibi kokuyordu. "Leylak Dalı" nın kulaklarını çınlattım. Artık iş olarak yapmadığım için pek çok çiçeği, ağacı unutmaya başalmışım. O yüzden kendime geniş bir arşiv hazırlayacağım, sizinle de paylaşırım... Bugün Azizi Nesin' in "Zübük" kitabına başlayacağım. Azizi Nesin' in kaleminden okumak, çok keyifli olacak. Acele etmeliyim çünkü perşembe günü kütüphaneye teslim edeceğim. Aslında içim kıpır kıpır, sevdiklerimi görcek olma düşüncesi bile beni kıpırdatmaya yetiyor.Herkese sevgiler...




Yorumlar

  1. Aslanım Sevdacım,
    Hemen kaptın işi, Leylak Dalı'nı ne sevindirir öğrendin ya helal olsun sana:)))
    Kolyelerin çok güzel, ellerine sağlık diyor, süslü Bilge hanımı öpüyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder