Hafta Sonu

 Malumunuz dün anneler günüydü. Anneme gidemedim, telefonda uzun uzun konuştuk. Sonra telefon trafiği devam etti. Konuştukça mutlu oldum. Bilge' yi kursa bıraktım. Bir arkadaşımla kahve içmeye gittim. Kalkarken kurstan Bilge'nin dişi ağrıyormuş diye aradılar. Almaya gittim. Gözlerde yaş beni karşıladı. Eve gittik, kliniği ardım kimse açmadı. Ağrı kesici verdim. Baktım keyfi yerinde. Daha önceden kanal tedavisi ve dolgu yaptırdığımız dişini gösteriyor. Bugün kliniği aradım, çocuk doktoru ayrılmış, haber vereceklermiş, sinir oldum. Gerçi dün kurstan beridir diş lafı geçmiyor. Beni kafaladı mı diye de düşünmüyor değilim. Yemek hazırladım, deli gibi yağan yağmuru izledim.
 Tahsin Yücel' in "Kumru İle Kumru" kitabını bitirdim. Harika bir kitaptı. Tahsin Yücel'in o kadar muhteşem bir anlatımı var ki, karakterin psikolojisini öyle güzel aktarıyor ki etkilenmemek mümkün  değil. Okumadıysanız mutlaka okuyun.
 Cumartesi günü aldığım Levent Cantek ve Berat Pekmezci' nin hazırladığı "Emanet Şehir" i, pazar sabahı, ortalık yeni aydınlanmışken ve bizimkiler dahil tüm şehir uykudayken okudum. Dumankara' dan sonra Emanet Şehir' de , çizgi romana doğru beni daha çok yakınlaştırdı, bu şehirle aramdaki bağı daha çok sağlamlaştırdı.
Bilge' de ben de kapağa ayrıca bayıldık.
Çini işi yavaş yavaş ilerliyor. Kontürleri bitirdim sayılır.Kalan kısmı hafta içi tamamlayacağım. Gelecek ders renklendirmeye başlayacağız. Bizde durumlar böyle. Güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Daktilo ne muhteşm bir aletti bir zamanlar:-) Kitabın kapağı beni zamanda geri götürdü:-) Lisans tezimi daktiloyla yazmıştım ben, dinozorum donozor:-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder