Günaydın

 Yine yorucu bir hafta sonunun ardından pazartesi bile gözüme güzel göründü. Yoruldum dedim ama çok da şikayet etmedim.Cumartesi okuma grubu toplantısı vardı,çok keyifli değildi. Yılbaşı alışverişimi de tamamlayıp eve döndüğümde bitmiş vaziyetteydim.
 Şimdi fotoğrafları yine ters yüklemişim,  valla üşendim tekrar yüklemeye. ÇSM' de çok güzel bir sergi gezdik. (TÜSGAD) Tüm Sanat Galerileri Derneği' nin ilk kez gerçekleştirdiği 1. Ankara Sanat Buluşması Sergisi vardı. Tüm katlar doluydu, çok hoş resimler ve heykeller gördük.Sergi 28 Aralığa kadar devam ediyor.
 Sabahtan Cermodern' e Tasarım Pazarı' na gittik. Güzel tasarımlar vardı ama ben bir miktar hayal kırıklığına uğradım. Güzelim mekan çok daha hoş olabilirdi. Neyse ayrıntılara takılmayayım, nihayetinde güzeldi. Umarım gelenekselleşir ve her sene tekrarları olur.Neredeyse katılan tüm tasarımcılarla tanıştık. Cebimizi zorladık, imkan verdiğince bir şeyler aldık.  Tabi bu arada ben lafa dalıp fotoğraf çekmeyi unuttum:))
"Niye dönüyoruz diye suratını sallandıran Bilge" modeli, bir süre sonra normale döndü:))
Eve döndük, babamız bize yemek hazırladı. Bilge cuma günü tüm ısrarlarıma dayanamayıp söylene söylene ödevlerini bitirdiği için pek rahattı. Umarım haftaya kadar unutmaz bu rahatlığı.
Maktulün Şansı' nı bu sabah bitirdim, yine harikaydı.Bu sefer hiç tahminde bulunamadım sonuyla ilgili, zaten tahmin de edemezmişim okuyunca anladım..
İki kitabım daha var yıl bitmeden okumak istediğim.Okurum sanırım. İki sulu boyam var çerçeveletmek istediğim, onları da aradan çıkartırsam, listemde üstü çizilmemiş bir şey kalmayacak.
Hadi ben kaçtım iyi bir haftamız olsun....

Yorumlar

  1. Günaydın. :) Harika kareler.

    YanıtlaSil
  2. Ah bir de benim oğlum ödevlerini pazar gününe bırakıp tüm gün tüylerimi diken diken yapmasa:-)

    Günaydın:-)

    YanıtlaSil
  3. Handan a katılıyorum. Erkek çocuklar böyle bence son dakikacılar. Ödev konusunda kızlar cok ciddi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder