Hafta Sonu

 Cuma günü Bilge' yi okuldan alıp sinemaya gittim.Aile Arasında filmini izledik. Bilge kafasını omzuma göme göme güldü. Bende çok güldüm, beklentim daha yüksekti ama olsun, iyi geldi.
Cumartesi günü erkenden evden çıktık. Arkadaşımızın da katıldığı tasarım pazarına ugradık oradan Bilge' yi piyano dersine bıraktım. Güneşin tadını çıkartmak için yakındaki parka oturup kitabımı bitirdim. Kitap ilginçti ama keyifli değildi.


Ders bitiminde Bilge' yle yemek yedik, yılbaşı için Bilge' nin arkadaşlarına hediye aldık. Eve geldiğimizde ikimizde yorgunluktan bitmiştik. Akşama kadar dinlenip, akşam Şinasi Sahnesi' ne Şempanzeler oyununu izlemeye gittik. Oyun güzeldi ama o kadar uzundu ki bittiğinde şükrettim. Bilge' de çok sıkıldı ve söylenip durdu. Dönüşte bizi almaya gelen Koca' yla Efes' e de aynı şekilde söylendi. Sonuçta uyumadan sonuna kadar izlemiş olması ve hissiyatını böyle dile getirmesi, beğenmemesine rağmen 2.perde başlamadan pek çok insanın yaptığı gibi oyunu izlemeden çıkalım dememesi hoşuma gitti. 
Pazar günü herkes kendi halindeydi. Akşam üzeri Bilge'yle uzun bir yürüyüş yaptık. Dönüşte yılbaşı çiçeği aldık. Efes' e de ödül maması. O kadar mutlu oldu ki onu böyle görmeye bayılıyoruz. Gece karın ağrısıyla uyandım, ilaç almama rağmen sabaha kadar gözümü kırpmadım. Bilge' yi okula yolladıktan sonra biraz uyudum, daha iyi uyandım.İşe gitmedim, olmazsa hastaneye giderim. Aman dikkat edin kendinize...

Yorumlar

Yorum Gönder