Misafir

Sabah kalktım, salonda oturuyorum. Her yer, her yerde...Koca ne oldu diye sordu, evdeki yaşanmışlığa bakıyorum dedim:)) Anlamazlığa vurdu, işe gitti...

Yoga hocamızın kızı piyano bölümü öğrencisi. Evlerimizde çok yakın. Bilge piyano dersine ara verince, tekrar başlamaya gönüllü değildi. Dün bize geldiler, piyano çalıştılar. Bilge derse bayıldı. Biz de o esnada sohbet ettik, kahve içtik.Biraz hazırlık yapmıştım, onları yedik. Efes delirdi, kendini sevdirmek için yapmadığı numara kalmadı. Üç ay sonra evde misafir ağırladık.
Haftada bir gün gelip ders verecek, kafamdaki sorunlardan biri,böylece halloldu...

Şunu anladım ki, gerçekten ne kadar büyük laflar etsek de, ziyadesiyle sosyal varlıklarız. İnsanın insana, o enerjiye, o duyguya ihtiyacı var. Yan yan olmak ayrı bir keyif.

Silahlı Peri ilginç bir kitap, kimin kim olduğunu anlamak biraz zaman alıyor, gerçi daha tam anlamışta değilim. Elinden bıraktığın anda karışacakmış gibi.

Bu ara pek birşey izlemiyorum, daha çok müzik dinliyorum.

Elim tamamen iyileşti, günlük hareket rutinime geri döndüm...

Gelecek hafta sonu Bilge' nın sınavı var( LGS) ailecek tek beklentimiz sınavın biran evvel olup bitmesi... Sonrasında yarım dönemi nasıl telafi edeceğimize bakacağız.

Bu konuda rahatım, yavaş yavaş toparlarız diye düşünüyorum.

Bilge kitap listesi yapmış, yarın kitap almaya gideceğiz. Tırsmazsam belki biten nemlendiricimi de alırım.

İyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Kızınız sanatsever,okumayı seviyor,algı düzeyi yüksek,ne mutlu ona ve size...Yarım dönem ya da sınav,boşverin bunları.O zaten başarılı olur,böyle gençlere ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz💗

      Sil

Yorum Gönder