Canım Pazartesi

Retro diyeceğim, sonra küfür edeceğim ama bir haftadır başıma gelen salak sakarlıkları başka nasıl anlatırım, bilemedim (pis retro):(( (mars mıydı, merkür müydü) Tüm hafta sürekli parmaklarımı yaraladım. İki paket yara bandı bitirdim. Sağdan sola dönerken belime acayip ağrı girdi, ödüm koptu. Öylece kalacağım sandım. Yoga  hocamı aradım, derse gir bakalım dedi. Çaktırmadan bana özel bir ders yaptı, sağolsun. Ders sonunda kan ter içinde ama ağrıdan kurtulmuştum. Mis gibi banyo, ardından ne olur ne olmaz diyerek ağrı kesici krem sürüp uyudum. Sabah baktım ağrı falan kalmamış, bin şükür...
Tabi bi de Efes dışında ev ahalisinin tüm hafta birbirimizi ısırma girişimlerimiz var (pis  retro) Neyse çok alevlenmedi... Evin ergeni ilk kez çıkma teklifi aldım diyerek şaşkın gezerken, Koca'yla bana iç geçirmek kaldı:) 

Efes ishal olmuş, cumartesi gün boyu ve gece tuvalet için koşturup durduk. En son kusma da eklenince ben sabaha kadar uyumadım. Pazar sabahı ilk uyanan ben oldum. Baktım Efes bizim yatağın yanında sakin bir uykuda, derin bir nefes aldım.bin şükür...

 Pazar günü kısacık Seymenler Parkı'na  uğradık, Efes' i de gezdirdik. Koca'yla Efes bahçeye gitti. Bilge'yle ben de parkın içinden geçip kitap almaya gittik. Dökülen yaprakları, at kestanelerini ve neşe palamutlarını bu ara gördük. 

Dezenfektana bulanıp iki kitapçı gezdik. Çok güzel kitaplar aldık. Kitapçı da kitap almak için ısrar eden kızına okuma yazma öğrenmeden kitap almayacağım diyen ve git boyama kitabı al diye ekleyen  adama sinir olduk.

Babasının uzun yıllardır sakladığı votkayı gece bitirince, bir iki markete baktık. Bulamadık... Bilge yapılmayacaklar listesine bunu ekledi:)) Kuzene şişeye su doldur kapat ağzını dedim:)) Yıllarca kıyamamış içmemiş, aklına gelmesi uzun sürer dedim:))

Bilge bir yere oturalım dedi, en son üç hafta önce yemek yediğimiz yerde, önümüze koydukları iletişim bilgileri formunu görünce (vaka olursa arayacaklarmış), bir an böyle bir telefon aldığımı düşündüm. Yediğim yemek de dizildi boğazıma, oturmayalım bir daha dedik.

 Akşama Bilge' nin yoga dersi vardı. Biz de Efes'i parka götürdük. Arada bir gelen köpek sahiplerinden birinin karantinada olduğu haberi geldi. Herkes parmak hesabı yapıp en son ne zaman gördüğünü hesapladı gibime geldi:(( Onun kız dobermanı kızgınlıktaydı, en son Efes'le peşinden koşturmuştuk geçen hafta başı :((

Tüm hafta Modern Family izleyip, on sezon olduğuna şükrettim. Aldığım kitaplardan sonra bahsederim...

İyi bir hafta olsun...




Yorumlar

  1. merakla kitapları bekleyeceğim. Votka olayını kahkaha attım:)) İhşallah korona size bulaşmaz, Ben dışarıda bilmediğim yerde yemiyorum, çoğunluk akrabam olduğu için lokantalar şöyle bir uğruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evden güvenli bir yer yok maalesef durum bu hale geldi:(

      Sil
  2. Hesapsız kitapsız, mesafesiz yaşanan günler ne kadar kıymetliymiş aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi hiç farkında değilmişiz ne güzel yaşıyormuşuz:(

      Sil

Yorum Gönder