8 Ekim Cuma


 Bir hafta daha nasıl geçti bilemeden uçtu gitti. İşleri toparladım, aslında biraz daha var yapılacaklar ama koydum kenara, pazartesi bakarım. Görev adamı kişiliğimi bırakma kararı aldığımı kendime sık sık hatırlatmam gerekiyor...

Dün Zeynep Göğüş' ün Yok Çünkü Telafisi kitabını bitirdim. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Kurgu bir tarafa kitapta sık sık rastladığım entelektüel birikime bayıldım. İlk satırlarda zaten anlıyorsunuz cümlelerin altının boş olmadığını...Güzel bir okuma oldu...

Sabah her zamanki rutiniyle başladı. Öğleye doğru Bilge' lerin okulda bir şenlik havası, neyi kutluyorlardı bilemedim. Çocuklar bahçedeydi, müzik son ses açık, kesin bizimki aşağı inmeye üşenmiştir....Gelince sorarım artık.

Yarın soru bankaları falan almamız gerekiyormuş, ben de ufak bir liste yaptım. Öğleye kadar evi toparlar sonra yollara düşeriz.

Lüzumsuz Kadın' da çok bahsi geçmişti Claudio Magris' in Mikrokozmoslar' ından . Bugün de ona başladım, elimde bir de manga var. Yeni bir şeyler izlemeye başlamadım. Haftaya bakarım artık.




Yorumlar

Yorum Gönder