5 Kasım

Jack London'ın hep romanlarını okumuşum. Meksikalı ise on öyküsünün bulunuğu bir kitabı ve uzun zamandır öykü okumaktan kaçan bünyeme çok iyi geldi.

Mikrokozmoslar' ı daha sonra okumak üzere kaldırdım. Kitaba haksızlık ediyor gibi hissettim. 
Böyle Kaldık filmine Koca önce burun kıvırmıştı ama benden daha ilgiyle izledi. İzlerken güldüğüm pek çok durumun içinde kendimizin de olduğunu bilmek sinir bozucuydu. Ama güzel film yapmışlar:))

 Metot dört bölümlük bir diziydi. Dört gündür kahvaltımıza eşlik etti. İlk bölümde fark ettim tiyatrosunu izlediğimi. Grönholm Metodu oyunundan uyarlanmış. Aslında psikolojik gerilim tarzında, Bilge oyunu unutmuş. Benim biraz içim şişse de (oyunda da böyle hissetmiştim) bizimkiler pür dikkat izlediler. Sabah gerilmesi de ne bileyim...

Salı günü stüdyo dışında yoga yapamamıştım. Bazen böyle oluyor, matın başında kaskatı oluyorsunuz. Zorlamak anlamsız oluyor. Bu sabah güzel uyandım. Kırk beş dakika nasıl geçti anlamadım. İyi geldi.

İki sabahtır Efes'i ben gezdiriyorum. İki sabahtır da sisli bir hava var. Biraz ürkünç, biraz komik ama havalar soğuduğu için hızlı gezmeler oluyor. Dönerken Efes banka oturup, kalkmıyor. İkna etmek için dil döküyorum, yürüyüş yapanlar onu sevmek için duruyorlar. Bizimki havlaya havlaya (sevdirmiyor sıpa) arkamdan geliyor:))

Bugünün cuma olması şahane, çünkü yarın cumartesi:)) Bu salak cümleyi de yazdıktan sonra kaçıyorum. Nasıl olur bilemiyorum ama keyifli bir hafta sonu olsun...

Yorumlar

  1. "Bugünün cuma olması şahane, çünkü yarın cumartesi:))" cümlenize sonuna dek katılıyorum, hiç salakça değil bence :) Zorlu bir haftaydı, iyi ki cumartesiye erdik.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder