10 Haziran

Üç beş ay önceye kadar ne güzel erkenden uyanırdım. Sabahın bereketli saatlerinin tadını çıkartırdım. Azıcık yoga, biraz kitap, balkonda bir iki nefes. Lakin şimdilerde taş gibi uyuyorum, kesintisiz ve ev ahalisinden en son ben kalkıyorum. Yetişme telaşıyla gün başlıyor ve aynı telaşla gidiyor.

Geçen hafta Erdinç Akkoyunlu' nun Babamın Cinayet Defteri romanını okudum. Bir edebiyat yarışması adayları arasında rastlamıştım kitaba. Konusu da ilgimi çekti aldım kitabı. (bir kitap daha var aynı şekilde aldığım yeni başladım) Önce güzel başladı, kurgu yavaş yavaş şekillenecek derken bir dolu isim uçuşmaya başladı, bir ara bu kimdi derken aman boş ver dediğimi hatırlıyorum.Acayip bir sonla bitti. 
Nurhan Suerdem' in yeni çıkan öykü kitabı Duyuyor musun? bu hafta bitirdiğim bir kitap. Daha evvel Maruzatım Var ' ı da okumuştum. Öykü okumak için doğru zamanı seçmek gerekiyor sanırım. Aceleye getirilmiş duygusunu sevmiyorum.

David Letterman' ın Sıradaki Konuğum programının Ryan Reynolds bölümünü izledik. İkisi de çok tatlıydı. Baba figürü etrafında dönen duygusal, komik ve sıcak havasını beğendik.

 Dün akşam da Ricky Gervaıs' in Supernature' sini izledim. Zeki ve yetenekli insanların Stand-Up gösterileri çok keyifli oluyor. Pek çok duyguyu aynı anda yaşayabiliyorsunuz. After Life etkisiyle  tetikte bekleyip,ağlar mıyım birazdan düşüncesi  sonlara doğru geçiyor. Koca'yla izledik, keyifli oldu.

İyi bakın kendinize.


Yorumlar