9 Ocak



Oldukça hareketli bir haftayı geride bıraktım. Efes' in kontrolünde prostatının bir önceki haftaya nazaran büyüdüğünü fark edip acil kısırlaştırma istediler. Kendi veterinerimiz bir gün sonraya gün verdi. Cuma sabahtan bıraktık veterinere, o gün nasıl akşam oldu hiç bilmiyorum. Akşam aldığımızda anestezinin etkisinde kafayı kaldıramadı. Sabah canlanmış, mama kabının başında buldum kendisini. Perşembe günü tekrar fakültede kontrolü var, idrar kesesindeki kristalleşme için nasıl bir yol izleyeceğimize karar verilecek. 
Muhtelif Dalgalı ' da ki öyküleri maalesef sevemedim. Muhtelif Evhamlar Kitabı nasıl güzeldi. 
Pandora' nın Kutusu filmini nasıl izlememişim, içim sızlayarak, empatinin dibini vurarak izledim. 
Ferrante sevgim tartışılmaz, severek okuduğum Yetişkinlerin Özel Hayatı ının dizisini izlemek için ilk bölümden itibaren kendimi iteklemem gerekti daha üçüncü bölümdeyim, başladım bitireyim diyorum ama her an fikrimi değiştirebilirim.
Leylakdalım'ın tavsiyesiyle şahane bir kitap dinliyorum. Hüseyin Rahmi' nin Nimetşinas ını Bülent Yıldıran'ın muazzam seslendirmesine vefatıyla Mehmet Atay' ın eksik kalan kısımları seslendirmesi çok duygulandırdı beni. 
Yola Devam şahane bir İran filmi. Tüm İran filmlerinde izlediğim naiflik filmin tüm karelerinde hissediliyor. Filmi anlat deseniz, anlatacak aslında pek bir şey yok ama izlediğinizde çok acayip hissediyorsunuz. 


 Dün akşam ailecek izlediğimiz Hotel Transylvania 4 filmine bayıldık. Kahramanlarının bir kısmının yanlışlıkla insana dönüşmesi, bu yanlışlığı düzeltmek üzere çıkılan yolculuk çok keyifliydi. 

Bu hafta için de ufak bir izleme, okuma, dinleme listesi hazırladım kendime. 
Keyifli bir hafta olsun.

Yorumlar

  1. Efes'e geçmiş olsun, size kolay gelsin, sağlıkla meşgul olmak her türlü zor.
    Yetişkinlerin özel hayatı'nı da mı dizi yapmışlar? Kitap olarak bıraksalar ya, bazı konuları... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevin Abla evet çok zormuş, daha evvel başımız gelmediği için hiç bilmiyormuşuz. Evet bence de bıraksınlar kitap kalsaymış.

      Sil

Yorum Gönder