25 Nisan


 Sabah Efes' le parka gidip bir köşeye oturduk. Efes sabah kemiğini siftinirken parkın çocukları oyun oynuyorlardı. Bu çocukları seviyorum. Etrafta gördüğüm pek çok çocuğun aksine köpeklere takmıyorlar kafayı, yersiz yaygara yapmıyorlar ve en önemlisi içlerinden drama kraliçeleri çıkmıyor. Sert kartondan kalkanları, plastikten ışın kılıçları ve doğaçlama senaryolarıyla ağaç dallarında, çimlerin arasında bayır aşağı, kaydırakların tepesinde öyle güzel oynadılar ki. Ben de gaza geldim elimdeki kuru dalla Ees' in koca kafasına dokunup onu şövalye ilan ettim:)
Hava birkaç gündür çok sevimsiz, ağır ve kirli. Sağlam bir yağsa hep birlikte rahatlayacağız.
Akşamları tıkanmak dışında bu sene çok şükür, baharı iyi geçiriyorum. Gün içinde hımmlamak, mırıldanmak, nefes tutmak ve daha bir sürü bişiyler sanırım iyi geliyor:)Yeni suluboya fırçaları aldım, yurt dışı siparişe girmiş, heyecanla bekliyorum. Bir de zamanında alıp bir kenara koyduğum şahane pamuklu kağıtlar buldum. Böyle gri kapalı havalarda daha çok resim yapmak istiyorum. 
Bugün öğleye kadar Almanca Dersi' ni okuyacağım. Umarım araya bir şey girmez. Aslında muhasebecimle görüşmem gerekiyordu ama unutmuşum gibi yapacağım. Sahiden bu havaya bir de insan ağırlığı ekleyemem.

Hadi yağmur yağsın lütfen...


Yorumlar

  1. Öff! Bu çöl tozlu havada nefes almak öyle zor ki, bu kadar sık ve sürekli çöl tozu gelmesi hiç hoş değil, umarım bu bahar için son olur .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder