Çocuk Peşinde:)))


Bilge'nin ingilizce kursu her sene bowling turnuvası düzenliyor.Geçen sene katılmıştı, ben yine alerjim burnumdan fırlamış şekilde izlemiştim. Dün akşamda yine turnuva vardı.Yine düştük yollara,ben yine salle sümük. Hayır velilerin çoğu bir eli yüzü düzgün göremediler beni (çok büyük kayıp):)) ama itiraf edeyim bu sene gene iyiyim, geçen sene daha fenaydım. 

Bu arada çocuklar oynayacak diye yan bariyerleri kaldırmadıkları için, atıp da labutlara denk getirememe olasılığı neredeyse sıfır:)) Oynadılar, top kavgası yaptılar, dans ettiler.Oyunun başında madalyalarını taktılar, pek bir komiklerdi:))
Bu arada yan taraftaki kitapçıyı tavaf ettim.Aslında yeni kitap almayacaktım ama rafların arasında Ursula K.Le Guın "Yerdeniz Büyücüsü" göz kırpıyordu. Dedim "Sevda kitabın fazlası mı olur" olacaksa da onun fazlası olsun:)) Babamız çıkışa yetişti, bir şeyler yedikten sonra eve geldik. Hafta sonu Jules Verne'nin "Kaptan Grant'ın Çocukları" na başlamıştık. Bu tarz kitaplar Bilge' ye biraz kalın geldiği için birlikte okuyoruz.İki sayfa o okuyor, üç sayfa ben. Baba dinliyor:)) Hem sesli okuma çalışması yapmış oluyoruz, hem ailecek kitabı konuşuyoruz. Akşamda anca on sayfa okuyabildik.Koca çoktan horlamaya başlamış, Bilge rüyalar alemine dalmıştı.Tüm merakıma rağmen oyun bozanlık yapmadım, kitabı kapattım:)

Yorumlar

  1. Kaptan Grant'ın Çocukları en sevdiğim çocukluk kitaplarımdandı. Macera, merak, her şey bir arada. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder