Yaşasın Bayram


Bilge' yle dün sabahtan okuldaki bayram törenine katıldık. Öğleye doğru tören bitti, bizde Anıtkabir' e geçtik.Aslında akşamki konsere gitmek vardı ama dönünce haberim oldu. Akşamda fırsat olmadı gitmeye. Biz gittiğimizde resmi tören yeni bitmişti. İnsanlar yavaş yavaş geliyorlardı. Müze kısmında Çanakkale savaşı' na katılan savaş gemilerinin maketleri sergileniyordu. Her seferinde duygulanıyorum, bambaşka bir yer Anıtkabir. Hediyelik eşya dükkanına uğradık, bana ayraçlar Bilge'ye Bandırma Vapuru maketi aldık. Kafeterya doluydu, Bilge çok bozuldu oturamayınca:)) Çıkışta Kızılay' a uğradık, biraz alışveriş yaptık. O kadar sıcaktı ki eve kendimizi zor attık. Börek yapayım dedim, yaptım da ama tüm sakarlığım üstümdeydi. Elimi yaktım, yetmezmiş gibi bir bardak kırdım ve parmağım kesildi. Küçücük kesikten dünyanın kanı aktı. Yanan elime buz torbası koyarken ve kesik parmağıma bant yapıştırırken Bilge tabletinin üzerinden şöyle bir bakıp "yazıııık sana" demekle yetindi. Hain evlat:((


Yorumlar

  1. Ne şanslısınız, O'na bedenen bu kadar yakın olmakla ama olsun ruhen hep birlikteyiz, izindeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara' nın en güzel tarafı bu. Dediğin gibi ruhen birlikteyiz önemli olan bu, sevgilerle..

      Sil
  2. Biz de Can ile bu 19 Mayıs'da Ankara'ya gelme hayalleri kurmuştuk ama olmadı :( Önümüzdeki haftalara bıraktık , artık. Çok kıskandım sizi bunun için. Anıtkabir'e bu kadar yakın olmanız büyük şans.
    Dipnot: bana yazdığın mail spamlerde öylece kalmış , dün fark ettim. Şu an nasıl utanıyorum bilemezsin. Bir dahaki sefere acısını çıkartmak dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damlacım nasıl laf öyle tahmin ettim zaten, dediğin gibi bir daha ki sefere acısını çıkartırız. Öncesinde gelin Ankara' ya mutlaka haberleşelim.

      Sil

Yorum Gönder