Sevgili Pazartesi

Çok yorgun uyandım, hatta uyanamadım, Bilge'yi okula yollayıp geri yattım. Efes yatağa gelip bacaklarımdaki kan akışını zorlayınca uyandım. Toparlanıp ofise geldik. Ofiste bugün yalnızım. İ.'nin hastane işi varmış. Sağı solu toparladım, birazdan bir türlü akıp gitmeyen Tuhaflıklar Fabrikası nı okumaya devam edeceğim, bugün bitsin istiyorum.

Geçen hafta H. Böll' ün Palyaço sunu ve Atilla Atalay' ın Hayaller Kahyası nı okudum. Poe' dan da ancak üç öykü okuyabildim. Cuma günü Bilge' yi okul çıkışı aldım. Birlikte yemek yedik, Dost Kitabevi' ne uğradık. Don Norman 'ın Gündelik Şeylerin Tasarımı nın ve Rilke' nin Bütün Öyküleri ni aldım.

Bilge' nin bu hafta yine yazılıları var. Hazırlanmasına yardım ettim, sonra birlikte A Monster Calls filmini izledik. Ne izlemek ama ağlaya zırlaya...çok güzeldi.

Pazar günü öğleye doğru Koca' yla yogaya gittik. Bizimle birlikte üç çifttik. Çok keyifliydi, Koca çok memnun kaldı, devam edeceğini söyledi.Sevindim.

Apartman toplantısı vardı, yönetici yardımcısıydım ya, yönetici cin gibi çıktı, kaşla göz arasında elime bir liste ve tahsilat makbuzu tutuşturdu. Of bütün binayı dolaşmak ve aidat toplamak zorunda kaldım. Aklımda bu duruma nasıl geldim  sorusu ve bi dolu apartman dedikodusuyla eve geldim.

Biraz kitap okudum, dizi izlerken uyuya kaldım.

Güzel bir hafta olsun, iyi bakın kendinize...




Yorumlar

  1. Yöneticilik işi fena. Kolay gelsin. İnsanlarla uğraşmak zor.
    (ucundan kıyısından ben de tecrübe etmiştim de oradan biliyorum)

    Yoga bana sanki yapamazmışım gibi geliyor. Pilatese daha yakınım sanki. Ama denemek lazım tabii
    Hafta sonu ağlamalık bir film istiyordum. Alayım bir kutu selpak. izleyeyim ben bunu o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sibelynka, teşekkür ediyorum gerçi şimdilerde daha rahatım, tüm günümü doldurmuyor.Yoga mevzusu çok ilginç. Bana da sahici ya da faydalı olacakmış gibi gelmiyordu ama yapmaya başlayınca inan o kadar şaşırdım ki, esnek olmadığım için yapamayacağımı düşünüyordum ki hiç öyle değilmiş. Daha önce ben de pek çok sporu denedim ama hiçbiri yoga gibi hem bedenime, hem ruhuma iyi gelmemişti. Önemli olan iyi hissedebilmek, pilateste böyle hissedebiliyorsan ne güzel ama yinede yogayı bir ders olsun dene derim. Film şahane, aşırı tavsiye ederim:))

      Sil
  2. iyi okumalar... iyi çalışmalar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emine Öztürk çok teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder