Çarşamba

 Uzun zamandır izlemek istediğim ama içimin çok acıyacağını bildiğim için hep ertelediğini Kefernahum u izledim.Çok güzeldi.
Cumadan beri Leblebi bizdeydi. O kadar sakindi ki başka bir köpeğe o kadar uzun süre bakabilir mıydım emin değilim. Uzun uzun yürüdük bana sinir oldu, yürürken bildiğin homurdanıyordu. Parkta diğer köpekler ve sahipleriyle tanıştık. Çok keyifliydi. Artık Efes' in arkadaşlarının çoğunu ben de tanıyorum. 
Pazartesi ofise gittik. İşleri toparladım.

 Stefan Zweig' in Karmaşık Duygular kitabını bitirdim. Ya Zweig okuma kapasitem doldu, ya da öyküler çok sıkıcıydı. Bilemedim...
Murat Çelikkan' ın Deniz Türkali ile söyleşisinden derlenen ...daha dans edicem' de bitti. Biyografi okumayı çok tercih etmezdim ama yaşım ilerledikçe keyif almaya başladım .Bu kitap ilginçti, çünkü bir ucunda Vedat Türkali, bir ucunda Atıf Yılmaz ve zamanın Türkiyesi var. Leylak Dalım vermişti ,sağolsun:))

Bu sabah kitap kuleme baktım, yeni bir kitap listesi hazırladım.  Ferhan Şensoy' un Karagöz ile Boşverinbeni kitabına başlayacağım.Bu ayda böyle biter sanırım.

İyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. kefernahumu ben de izlemek istiyordum...daha dans edicem ..hemen okumak istedim...not aldım...teşekkürler...sevgiler...leblebi ne tatlıymış bu arada...

    YanıtlaSil
  2. ha bu arada ben de beklerim sayfama arzu ederseniz ve fırsatınız olursa tabii ki..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder