Hafta Sonu

 Cumartesi Bilge piyano dersine gitti ben onunla gitmeyip parkta dolaştım.

 Hava mis gibiydi, Ankara' nın güzel baharını doya doya izledim.
Ufak bir porsuk ağacının yanında uyarı tabelası gördüm. Yapraklarının ve tohumlarının insan sağlığına zararlı olabileceğini belirtiyor belediye. Kim yedi ve ne oldu acaba diye merak edip, porsuk ağacına seni gidi yaramaz ağaç dedim:))

Ders bitiminde Bilge' yle önce kırtasiyeye, oradan Dost' a, oradan kahveciye gittik. Hava sıcak diye Bilge' ye alengirli ismi olan, soğuk, kahvesi az, sütü çok bir içecek aldım. Beyni donuyordu çocuğun :)) Sıcak kahve en iyisi dedik.
Akşam üzeri Efes' i gezdirirken vazoya leylaklar kopardık. Yokuşun başında kakasını yapan köpek sahibinden, kalanın arkasından baka kalışının öyküsünü dinledik:))

Telefonda geçirdiğim zamanı azaltmak, bir nevi çenemi terbiye etmek adına aylık konuşma dakikalarımı yarıya düşürdüm. İlk ay patlatmıştım ama ikinci ay toparladım hatta otuz dakika arttı bile: ))

Karagöz İle Boşverinbeni bitti. Çok keyifliydi. Talihsiz Dostluk/ Jose Marti' nın bir kitabına başladım ama sanki olduğum yerde duruyorum, garip yani. Allahtan kısa...
Pazar günü erkenden kahvaltımızı yapıp sevmediğimiz AVM ' de sinemaya gittik. Koca dublajlı izleyelim filmi deyince mecburen gittik. Anegers/ Endgame' e. Çok çok uzundu. Bilge beğenmediğini söyledi. Ben sevdim, pilav günü gibiydi herkesler oradaydı:)) ama çok uzundu, koltuğa yapıştım...

Eve gelip tam devrileyim  derken aklıma pazar geldi. Çıktım pazarı dolaştım, bolca ot ve meyve aldım.Madımak gördüm, dönüşte alırım demiştim, unutmuşum eve gelince aklıma geldi:))

Sabah işe geldik. Bilgisayarıma saçma bir şey oldu, kayıtlarım uçtu.Sinir oldum iyi ki yedek alıyorum.
Bilge' nin çalma listesinden acayip şarkılar dinliyorum.

Keyifli bir hafta olsun...

Yorumlar

Yorum Gönder