Geçen Hafta


Geçen hafta nasıl geçti anlamadım. Hafta başında sevgili Leylakdalı bizi konsere götürdü. Klasik Türk Müziği Korosu' ndan ilk bölümde klasik şarkıları ,ikinci bölümde tangoları solistlerden dinledik. Bilge' yle ilk kez CSO Konser Solonunda bir konser dinledik ve kulaklarımıza inanmadık.Salonun muazzam bir akustiği var. Bilge sıkılır mı acaba derken, Bilge' nın de çok keyif aldığını görmek güzeldi.
Hafta bolca okumakla geçti. Her yerde ve sürekli okudum:))
Perşembe ve cuma yogaya gittik. Yoga hocamız bizden hafta sonu bir etkinlik için yardım istedi. Engelli Kadınlar Derneği bünyesinde yaklaşık yirmi kişilik bir gruba yoga yaptırdık. Bilge' yle birlikte dört kişi hocaya eşlik ettik. Yoga başlamadan önce hepimiz biraz tedirgindik. Çoğunluk görme engelliydi. Onun dışındakiler bedensel engelliydi. Ders başladı elimizden geldiğince duruşlara soktuk, düzeltmeler yaptık.Rahat etmeleri için yardımcı malzemelerle destekledik. Bir saat sonra ders bitiminde herkesin yüzü gülüyordu. Bilge, ben ve diğer yardımcı arkadaşlar terden sırılsıklam olmuştuk. O kadar çok teşekkür ettiler ki yorgunluğumuza değdi.
Bilge' yle uzun uzun konuştuk. İnsanlara yardım etmenin verdiği huzuru kalbinde hissetmiş olması beni çok gururlandırdı. Yürüme engelli bir hanım ayakkabısını bağlamadığını fark edince Bilge fırladı, müsade isteyip bağcıkları bağladı. O kadar duygulandım ki...

Pazar günü de Waffel bizdeydi. Sahibinin annesi vefat etti, sahibi cenaze işleriyle uğraşırken o da bizde kaldı.Parkta  sürekli birlikteyiz ama eve ilk kez geldi. Kendi evi gibi hiç yadırgamadı. Bir de güzel kucağınızdan inmiyor. Onu öyle görünce Efes' e sitem ettim çok mesafelisin diye. O da totosunu dönüp yattı :))
Keyifli bir hafta olsun...

Yorumlar

  1. Ya ben inanılmaz mutlu oluyorum sizin blogu okurken. Dingin, sakin, huzurlu, mutlu... Ne güzel! Her şeyin en güzeli olsun hayatınızda!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zarifsiniz teşekkür ederim, sevgiler:))

      Sil
  2. O kadar duyarlı ve sevgi dolu bir çocuk yetiştirdin ki... Seviyorum sizin doğallığınızı ♥

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir şey yapmışsınız, tüm yureğimle tebrik ediyorum. Hayatta farkı yaratan da işte böyle şeyler 👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar iyi hissettirdi ki keşke imkan olsa ve herkes deneyimleyebilse.çok teşekkür ederim:)

      Sil

Yorum Gönder