YAĞMUR YAĞIYOR KOŞ...

Dün sabah işe gelirken 37,5 dereceydi hava, öğlene doğru kapattı. "Yağmur mu yağacak acaba" derken güneşle birlikte usul usul başladı. Bilge topladı saz ekibini, başladı koşturmaya:))
Nasıl keyifliler, nasıl kıkırdıyorlar. Fotoğraflarını çektiğimi fark edince poz verdiler, kıkırdamalarını tutmaya çalışarak...
yerleri ve çocukları ufaktan ıslatan yağmur kısa bir süre sonra durdu. Bizimkiler"bak biz durdurduk yağmuru" diye sevinç çığlıklarıyla koşturmaya devam ettiler.

Hafiften güneş çıktı çıkacak derken baba bir yağmur yağdı. Ardından rüzgar, uçuşan yapraklar, mis gibi toprak kokusu...
Dönüşte baktım 17,5 derece olmuş hava. Ne diyeyim bilemedim ki. Bizim saz ekibine gelince yağmurun ardından kızlar bir oyuncağı paylaşamamktan kavga ettiler. Oğlan akıllı çıktı, hiç karışmadı bunlara. Ben ayırmaya kalktım bin türlü hakaret işittim Bile hanımdan. Sonuçta birbirlerinden özür dilediler, Bilge 1 hafta tv seyretmeme cezası aldı (hakaretlerden dolayı). İyi halden cezanın kısaltılabileceği baba tarafından hatırlatıldı. Bu sabah buz gibiydi, evler sıcak ama dışarı çıktığınızda tüylerinizi havaya dikecek kadar soğuk. Şikayet etmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece birden bu kadar soğuk olması şaşırttı o kadar:))


Yorumlar