15 Mart


Kamera görünce kocaman gülümseyen çocuğum ergenlikle birlikte kameralara küstü. Telefonumun galerisinde son zamana ait tek bir kare buldum, habersiz çekmişim:) Görse kesin carlardı.


İnanabiliyor musunuz bugün on sekiz oldu bu velet. Sabah kahvaltı masasına otururken "babuş görüyor musun kızın büyüdü" dedi, yazık adamcağız mum gibi eridi bir anda. Dürttüm, yapmasana pis dedim:)
Bugün arkadaşlarıyla kutlama yapacakmış, okuldan mesaj geldi, ek dersi var diye. Nasıl bir yaratıcılık sergileyecek diye beklerken, rehber öğretmeni aradı. Doktor randevusu varmış, yollayım mı dedi. Hımm öyleymiş yollayın dedim:))

Onunla büyümek, hayattan keyif almayı öğrenmek, ağız dolusu gülmek, uçsuz bucaksız küfürler etmek, dudak bükmek, burun kıvırmak, tembelliğe övgüler yazmak öyle güzel ki, umarım daha daha çoklarını paylaşırız. O vakit, iyi ki doğur muşum diyeyim:)))

Yorumlar

  1. Her şey son paragrafınızdaki "Onunla büyümek" sözcüğünde gizli. Ergen in gelişmesine tanıklık etme, onun çevreye uyumuna yardımcı olmak, ancak özgürlüğüne fazla müdahalede bulunmamak.
    Nice yıllara sevgiyle, güvenle, sevdikleriyle yol alsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, kıymetli cümleleriniz ve güzel dilekleriniz için.

      Sil
  2. Canım Bilge 18 mi oldu?! Vayyy...
    Nasıl geçti onca zaman, inanılmaz!
    Nice mutlu seneler diliyorum tatlı Bilgeye, sağlıkla sevdikleriyle... ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevin Abalcığım değil mi ya, çok teşekkürler

      Sil
  3. Ya Sevda bu bebeyi biz dondurma ile beslemiştik ilk buluşmamızda bize rahat versin diye, nasıl geçti o yıllar? Canım kuzum ya, her yaşı birbirinden güzel olsun, çok başka bir kişilik o, hep gülsün yüzü. senin de analığının 18. yılı kutlu olsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurşen Abla kurtuluş Parkı' ndan ne zaman geçsem hep aklıma o gün geliyor, ne komikti o günden beri hep yanımızdasın, çok teşekkür ederim, nicelerini hep birlikte kutlayalım.

      Sil
  4. 18 mi, inanmak zor, nice güzel yılları olsun Bilge'nin, o tatlı gülüşü daim olsun.
    Serpil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ne kadar kocaman bir rakammış on sekiz. Çok teşekkürler güzel diklerin için:)

      Sil

Yorum Gönder