7 Nisan

Sabah ofise gittim, hala işlerim bitmedi. Bir de muhasebecinin beyannamelerin temmuza kadar süresi var rahatlığı ayrıca beni sinir etti. Tüm evrakları hazırlayayım da bahanesi kalmasın. Sanki temmuzda sihirli bir el ödeyecek...

Lakin bizimkilerin çıkması gerektiği için beni eve bıraktılar. Bu arada bilmeyenler için yazayım biz endüstriyel mutfak ekipmanları servisiyiz. Özellikle kurum yemekhanelerinde cihazlarımız var. Askeriyeler, hastahaneler, bakanlıklar...Hal böyle olunca iş yerini kapatma ya da hizmeti durdurma şansımız yok. İki üç günde bir mutlaka bir hastahane mutfağına gidiliyor.

Eve geldim, Bilge bu sefer mutfağı toparlamış, ben de ortalığı toparlayıp evi süpürüp sildim. Sonra online yoga dersi başladı, nedense bugünkü dersi çok sevmedim. Ders sırasında kargocu geldi, Efes adamı kovalamaya kalktı, internet bağlantısı çok iyi değildi, falan filan...Ders bittiğinde akşam olmuştu, hemen mutfağa daldım.Tam salatayı yaptım Koca eve geldi. Yemeğe oturduk, yemekten sonra Efes' i çıkarttık.

Gece Bilge' yle iki bölüm Queer Eye izledik.
Tek satır okuyamadan uyumuşum...

Yorumlar

Yorum Gönder